A model of agricultural sustainable added value chain: The case of the Dominican Republic value chain
The aim of this paper is to develop a model of sustainable added value chain (SAVC). The model i) considers consumers expectations, ii) analyses the determinant producers´ factors to perform the SAVC and iii) ranks the agricultural subsectors according the SAVC. The value chain methodology was used...
Autores principales: | Gómez-Luciano, Cristino Alberto, De Koning, Wim, Vriesekoop, Frank, Urbano, Beatriz |
---|---|
Formato: | Artículo |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Universidad Nacional de Cuyo. Facultad de Ciencias Agrarias
2019
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://bdigital.uncu.edu.ar/13404 |
Ejemplares similares
-
Agri-food Trade Flows in the Dominican Republic/Haitian Cross-Border Region: Elías Piña/Departamento Central
por: Dilla Alfonso, Haroldo, et al.
Publicado: (2020) -
De cadenas de mercancías (commodities) a cadenas de valor: construcciones teóricas en una época de globalización.
por: Sturgeon, Timothy J.
Publicado: (2011) -
Encadenamiento agroalimentario: ¿solución sustentable de desarrollo rural o consolidación del poder agroindustrial?
por: Yumbla Mantilla, María Rosa
Publicado: (2011) -
The Brazilian beef meat sector into a domestic and international context
: a Supply Chain Management (SCM) approach
por: Valdés, Rodrigo, et al.
Publicado: (2015) -
Análisis de la cadena de valor del vino en Mendoza
por: Tornese, Agustina Florencia, et al.
Publicado: (2014)