Composition, physico-chemical properties and antioxidant capacity of Renealmia alpinia (Rottb.) Maas fruit
Composition and bioactive properties of x`kijit fruit [ Renealmia alpinia (Rottb.) Maas] pulp and peel is unknown so far . Therefore, the objective of this study was to evaluate physicochemical, and nutritional characteristics, bioactive compounds and antioxidant activity of peel, pulp of the fr...
Autores principales: | Luna Guevara, María Lorena, Ochoa Velasco, Carlos Enrique, Hernández Carranza, Paola, Contreras Cortes, Leonardo Ernesto Ulises, Luna Guevara, Juan José |
---|---|
Formato: | Artículo |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Universidad Nacional de Cuyo. Facultad de Ciencias Agrarias
2018
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://bdigital.uncu.edu.ar/12074 |
Ejemplares similares
-
Aged garlic extract enhances paraoxonase 1 activity and suppress oxidative stress in CCl4 - intoxicated rats
por: Abdel-Wahhab, Khaled Gamal El-Deen, et al.
Publicado: (2012) -
Nanopartículas magnéticas
por: Zysler, Roberto Daniel
Publicado: (2019) -
Efecto de los porta-injertos sobre las características físico-químicas y sensoriales de frutos de cultivares criollos y comerciales de tomate
por: Vargas, Eliana Vanina
Publicado: (2017) -
Actividad antibacteriana y antioxidante de extractos de pulpa y cáscara de diospyros kaki
por: Calderón, Valeska, et al.
Publicado: (2018) -
Amicus curiae 006-DPE-2013 (Vulneración del derecho a la propiedad colectiva de la Comuna Montañita)
por: Ecuador. Defensoría del Pueblo. Dirección General Tutelar, et al.
Publicado: (2015)