Luna Guevara, M. L., Ochoa Velasco, C. E., Hernández Carranza, P., Contreras Cortes, L. E. U., & Luna Guevara, J. J. (2018). Composition, physico-chemical properties and antioxidant capacity of Renealmia alpinia (Rottb.) Maas fruit. Universidad Nacional de Cuyo. Facultad de Ciencias Agrarias.
Cita Chicago Style (17a ed.)Luna Guevara, María Lorena, Carlos Enrique Ochoa Velasco, Paola Hernández Carranza, Leonardo Ernesto Ulises Contreras Cortes, y Juan José Luna Guevara. Composition, Physico-chemical Properties and Antioxidant Capacity of Renealmia Alpinia (Rottb.) Maas Fruit. Universidad Nacional de Cuyo. Facultad de Ciencias Agrarias, 2018.
Cita MLA (9a ed.)Luna Guevara, María Lorena, et al. Composition, Physico-chemical Properties and Antioxidant Capacity of Renealmia Alpinia (Rottb.) Maas Fruit. Universidad Nacional de Cuyo. Facultad de Ciencias Agrarias, 2018.