Padrões de qualidade e segurança alimentares no terreno institucional brasileiro
Private food quality and safety standards are emerging as "the" language of the food industry. The Brazilian market is experiencing the decline of the CEASAs, or Wholesale Produce Markets, and the expansion of supermarkets, including in the distribution of fresh produce. This growth is int...
Autor principal: | Marcia da Silva Mazon |
---|---|
Formato: | artículo científico |
Lenguaje: | Portugués |
Publicado: |
Universidade do Estado do Rio de Janeiro
2009
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.redalyc.org/articulo.oa?id=21817692006 http://biblioteca-repositorio.clacso.edu.ar/handle/CLACSO/49111 |
Ejemplares similares
-
Siete tesis para el debate: la nueva ruralidad en el Ecuador
por: Martínez Valle, Luciano
Publicado: (1999) -
Identificación de la pobreza rural y algunas estrategias de intervención
: Mendoza (Argentina)
por: Antoniolli, Ester R., et al.
Publicado: (2005) -
Política Pública de Cultura: investimento insuficiente
por: Ferreira, Regiane da Silva, et al.
Publicado: (2012) -
Forms of adaptation of coffee producers to the market liberalization: proposal of an analytical typology from a case study in the Matas de Minas region
por: Singulano, Marisa Alice, et al.
Publicado: (2021) -
Encadenamiento agroalimentario: ¿solución sustentable de desarrollo rural o consolidación del poder agroindustrial?
por: Yumbla Mantilla, María Rosa
Publicado: (2011)