Acceptance of beef obtained through genetic modification and cloning in university students and working adults in southern Chile
In order to compare the acceptance of beef obtained from a conventionally bred, cloned or genetically modified (GM) animal by working adults and university students, and to identify consumer segments in both subsamples, a survey of 400 people in southern Chile was applied, distributed by means of pr...
Autores principales: | Schnettler, Berta, Velásquez, Carlos, Lobos, Germán, Orellana, Ligia, Sepúlveda, José, Salinas-Oñate, Natalia, Adasme-Berríos, Cristian, Grunert, Klaus G. |
---|---|
Formato: | Artículo |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Universidad Nacional de Cuyo. Facultad de Ciencias Agrarias
2016
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://bdigital.uncu.edu.ar/8694 |
Ejemplares similares
-
Consumer preferences towards beef cattle in Chile
: Importance of country of origin, cut, packaging, brand and price
por: Schnettler, Berta, et al.
Publicado: (2014) -
Efecto del neuroesteroide allopregnanolona sobre la morfofisiología, apoptosis y angiogénesis ovárica de la rata en ciclo
por: Asensio, Joana Antonela
Publicado: (2014) -
ANIMAL METAPHOR AND SPECIESISM: RHETORIC OF POWER IN POST-MODERN CONTEXT
por: Copstein, Liège, et al.
Publicado: (2014) -
Defensoría del Pueblo rechaza actos de violencia contra animales en FF.AA
por: Ecuador. Defensoría del Pueblo. Dirección Nacional de Comunicación Social
Publicado: (2015) -
Influencia de una dieta rica en grasas en la estructura de glándulas anexas al aparato reproductor masculino del conejo neozelandés
por: Colombo, R., et al.
Publicado: (2019)