Phenolic acid content in wheat grain (Triticum spp) of different genotypes
One of the most significant factors affecting resistance to fungal diseases in winter wheat genotypes is the content of phenolic compounds. A total of 100 winter wheat cultivars were investigated. The contents of five phenolic acids: ferulic, vanillic, syringic, vanillin, p-coumaricand free phenolic...
Autores principales: | Popowska, Danuta Kurasiak, Szablewska, Kinga Stuper, Nawracała, Jerzy, Tomkowiak, Agnieszka, Perkowski, Juliusz |
---|---|
Formato: | Artículo |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Universidad Nacional de Cuyo. Facultad de Ciencias Agrarias
2016
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://bdigital.uncu.edu.ar/8437 |
Ejemplares similares
-
Comportamiento del perfil de ácidos grasos de aceites y materias grasas hidrogenadas sometidos a calentamiento prolongado
por: Zamorano, Marcela, et al.
Publicado: (2013) -
Propiedades fisicoquímicas del aceite de semillas de Jatropha curcas de poblaciones silvestres en México
por: Araiza Lizarde, Nidia, et al.
Publicado: (2015) -
Effect of foliar copper application on yield and anthocyanin concentration in Hibiscus sabdariffa calyces
por: Apáez Barrios, Patricio, et al.
Publicado: (2018) -
Abonos obtenidos del compostado de heces de ganado bovino de leche vs. fertilizante en la producción de triticale (X Triticum secale Wittmack)
por: Beltrán Santoyo, Miguel Ángel, et al.
Publicado: (2017) -
Initial growth of the yellow passion plants submitted to gibberellin
por: Santos, Carlos Alan Couto dos, et al.
Publicado: (2010)