Physicochemical characterisation of honey produced in the Chaco province (Argentina)
The aim of this study was to analyze the physico-chemical properties of honey produced in the province of Chaco, as a contribution to the characterization of these honeys. Color, moisture, electrical conductivity, total acidity and pH in a total of 189 honey samples were analyzed. Diastase content w...
Autores principales: | Salgado, Cristina Reneé, Maidana, José Francisco |
---|---|
Formato: | Artículo |
Lenguaje: | Español |
Publicado: |
Universidad Nacional de Cuyo. Facultad de Ciencias Agrarias
2014
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://bdigital.uncu.edu.ar/7418 |
Ejemplares similares
-
Analysis of some physical, chemical and microbiological aspects of honey samples produced and consumed in Turkey
por: Bakirdere, Sezgin, et al.
Publicado: (2018) -
Propiedades fisicoquímicas del aceite de semillas de Jatropha curcas de poblaciones silvestres en México
por: Araiza Lizarde, Nidia, et al.
Publicado: (2015) -
Análisis y caracterización del potencial productivo apícola en ecosistemas alternativos del Valle de Uco
por: Vicente, Julián Nicolás
Publicado: (2017) -
Caracterización físico-química y comparación de las mieles producidas en los diversos oasis de Mendoza-Argentina
por: Funes, Omar Eusebio
Publicado: (2014) -
Características palinológicas de mieles de eucalipto (Eucalyptus sp.) y tréboles (Trifolium sp.) provenientes de la Provincia Fitogeográfica Pampeana Argentina
por: Ciappini, María Cristina, et al.
Publicado: (2013)