A first approach to the design component in the agri-food industry of southern Spain
This work raises the need to open new research lines to bring closer "Design" and "Agri-food Industry", understanding design as a structured and multidisciplinary working process headed up to create products, images, spaces, etc. Within this framework, the followi...
Autores principales: | González-Yebra, Óscar, Aguilar, Manuel A., Aguilar, Fernando J. |
---|---|
Formato: | Artículo |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Universidad Nacional de Cuyo. Facultad de Ciencias Agrarias
2019
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://bdigital.uncu.edu.ar/13656 |
Ejemplares similares
-
Nuevas capacidades de coordinación centralizada. ¿Maquiladoras de cuarta generación en México?
por: Jorge Carrillo, et al.
Publicado: (2004) -
Duraznos para industria en Argentina
: prospectiva al 2030
por: Viera, Manuel, et al.
Publicado: (©202) -
Agri-food Trade Flows in the Dominican Republic/Haitian Cross-Border Region: Elías Piña/Departamento Central
por: Dilla Alfonso, Haroldo, et al.
Publicado: (2020) -
Diseño curricular de proyectos formativos para el desarrollo de la educación por competencias: Curriculum Design of Training Projects for the Development of Education by Skills
por: Rodelo Molina, Milys Karina, et al.
Publicado: (2021) -
Acceptance of a vegetable with designation of origin in two cities in southern Chile
por: Schnettler, Berta, et al.
Publicado: (2015)