Production of cured, voided meat sausage with apple pomade added (Malus domestica) and its impact in nutritional and sensorial values
The research was to compare 4 treatments with different percentages of vegetable fiber added, replacing animal fat, determining objectives, to use apple pomade as source of fiber in replace to meat sausage pork fat, assessment of nutritional recovery as fiber, fats, sugars and phenols; sensory attri...
Autores principales: | Loyola, Nelson, Acuña, Carlos, Fuentes, Diego, Arriola, Mariela |
---|---|
Formato: | Artículo |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Universidad Nacional de Cuyo. Facultad de Ciencias Agrarias
2018
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://bdigital.uncu.edu.ar/10849 |
Ejemplares similares
-
Trends in cultured meat: a bibliometric and sociometric analysis of publication
por: Fernandes, Alice Munz, et al.
Publicado: (2019) -
Análisis de oxidaciones controladas en mostos y vinos
por: Arriola, Ailen, et al.
Publicado: (2017) -
Aprovechamiento integral de materias primas regionales para la formulación de alimentos saludables dirigidos a grupos de la población con requerimientos alimentarios específicos
por: Sance, María
Publicado: (2019) -
Snack saludable
por: Cabrillana, María Laura
Publicado: (2012) -
Un alimento tradicional: humita en conserva
por: Bartoloccini, Leandro Alexis
Publicado: (2020)