The falling production of mexican cacao analyzed through the lens of Mincerian earnings function in the context of social capital of smallholders
The cacao belongs to most important agricultural crops worldwide, in recent decades facing increasing demand as well as falling production capacity. The dramatically fall of production of cacao in Mexican agriculture, where it was first domesticated, is becoming a serious concern for diversity of lo...
Autores principales: | Hes, Tomás, Mintah, Samuel, Sulaiman, Haiyan, Banda Arrieta, José Samuel, Ramírez Esquivel, José, Martínez Saldaña, Tomás, Aguirre López, Juan Manuel |
---|---|
Formato: | Artículo |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Universidad Nacional de Cuyo. Facultad de Ciencias Agrarias
2018
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://bdigital.uncu.edu.ar/10842 |
Ejemplares similares
-
Los sistemas de producción de cacao del cantón Shushufindi y su resiliencia al cambio climático
por: Albiño Cargua, José Iván
Publicado: (2020) -
The contemporaneousness of The Capital
por: Gorender, Jacob
Publicado: (2004) -
Diversidad morfológica de poblaciones de maíces nativos (Zea mays L.) del estado de Tabasco, México
por: Guillén de la Cruz, Pedro, et al.
Publicado: (2014) -
SÃO PAULO, METRÓPOLE INTERNACIONAL DO TERCEIRO MUNDO
por: Santos, Milton
Publicado: (2011) -
Las políticas públicas como una alternativa en la política social para enfrentar y contrarrestar los efectos de la pobreza en el Estado de México
por: Eduardo Rodríguez Manzanares
Publicado: (2006)