Hydrogen peroxide on fresh cut snap bean pathogens control and enzymatic browning
The objective of this study was to evaluate the efficacy of sanitization with hydrogen peroxide in reducing the enzymatic browning and pathogens of fresh cut snap bean. Fresh cut snap beans were inoculated by immersion in an Escherichia coli and Salmonella enteritidis contaminant solution Then, the...
Autores principales: | de Arruda Palharini, Maria Cecília, de Júlio Pereira Santos, Claudia Aline, de Souza Fileti, Mirian, Ravási Stéfano Simionato, Eliane Maria, Cerqueira Sasaki, Fabiana Fumi |
---|---|
Formato: | info:eu-repo/semantics/article |
Lenguaje: | Portugués |
Publicado: |
Federal University of Piauí
2017
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://comunicatascientiae.com.br/comunicata/article/view/1429 http://biblioteca-repositorio.clacso.edu.ar/handle/CLACSO/77807 |
Ejemplares similares
-
MC-LR y [D-Leu1]MC-LR
: dos congéneres que difieren en un aminoácido y presentan diferente potencial tóxico en un modelo vegetal y uno animal
por: Malaissi, Luciano, et al.
Publicado: (2018) -
Poroto (Phaseolus vulgaris L.)
: nuevas variedades para consumo de vaina tierna
por: Bartucciotto, Carmelo V., et al.
Publicado: (1999) -
Producción y rentabilidad del frijol ejotero (Phaseolus vulgaris L.) asociado a maíz en función de la densidad y el nitrógeno en clima templado
por: Delgado Martínez, Rafael, et al.
Publicado: (2015) -
Variability in the indument of Phaseolus vulgaris var. aborigineus (Fabaceae)
por: Ojeda, Fabiana S., et al.
Publicado: (2013) -
Efficiency of an enzymatic detergent in the control of Praelongorthezia olivicola (Beingolea) (Hemiptera: Ortheziidae) in the Northern Chile
por: Cisterna Cahuer, Víctor, et al.
Publicado: (2015)