A Agricultural innovation: key to face the challenges of food security and climate change
Gracias a los avances científicosy tecnológicos, la agricultura mundial produce hoy alimentos más que suficientes para alimentar a una población mundial de cerca de 7 mil millones de habitantes. Sin embargo, casi mil millones de personas todavía padecenhambre crónica. El crecimiento demográfico, la...
Autor principal: | Sonnino, Andrea |
---|---|
Formato: | info:eu-repo/semantics/article |
Lenguaje: | Portugués |
Publicado: |
Universidade de São Paulo. Faculdade de Filosofia, Letras e Ciências Humanas
2011
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.revistas.usp.br/agraria/article/view/79007 http://biblioteca-repositorio.clacso.edu.ar/handle/CLACSO/45861 |
Ejemplares similares
-
Innovation ecosystems and short chains in healthy food supply to vulnerable populations in Mato Grosso do Sul during the Covid-19 pandemic
por: Pitaluga, Christiane, et al.
Publicado: (2021) -
Program Milk for Children: a public policy to encourage local production and food and nutritional security
por: Bazotti, Angelita, et al.
Publicado: (2016) -
Agroecology, organic agriculture and the institutionalization of relations whit the market in organizations of producers in the south of Brasil
por: Schultz, Glauco
Publicado: (2007) -
Segurança alimentar e desenvolvimento sustentável: entre mitos e realidades
por: Anjos, Flávio Sacco dos, et al.
Publicado: (2014) -
Critical Urbanization and the alienation of food practices
por: Ribeiro Junior, José Raimundo Sousa
Publicado: (2012)